Kezdőlap/Impresszum

Impresszum

6ékony Reklámügynökség

Jognyilatkozat

A honlap letöltésével, megtekintésével a látogató elfogadja az alábbi feltételeket:

Hatékony Reklám Kft. által működtetett szerver automatikusan tárolja a honlap látogatóinak alábbi adatait:

a látogató IP-címe,
a látogatás időpontja.
Hatékony Reklám Kft. ezeket az adatokat kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, valamint a honlap biztonságos működésének ellenőrzésére, végül a honlap integritását sértő vagy veszélyeztető jogellenes külső támadás felderítésére és elhárítására használja fel.

A honlap szerkezete, külalakja, tartalma – más személy szerzőségének kifejezett feltüntetése hiányában – Hatékony Reklám Kft.  szellemi alkotása; jogi védelem alatt áll. A honlap szöveges és képi tartalmának felhasználása és többszörözése csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása alapján engedélyezett. A honlap szöveges tartalmának idézése megengedett, feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül.

A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik Hatékony Reklám Kft-t. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának, avagy tanácsadásnak.

Hatékony Reklám Kft. folyamatosan frissíti a honlapon elhelyezett közleményeket és adatokat, azonban ezek pontosságát nem tudja garantálni. Hatékony Reklám Kft. nem vállal felelősséget a hibákból, pontatlanságokból és technikai jellegű problémákból adódó károkért. Hatékony Reklám Kft. fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért Hatékony Reklám Kft-t semmiféle felelősség nem terheli.


Impresszum

A honlap kiadója (fenntartója): Hatékony Reklám Kft.
Székhely: 9012 Győr, Régiposta út 5.
Telefonszám: +36 30 450 97 58
Kapcsolat: http://6ekonyreklam.hu/kapcsolat

Internet: http://6ekonyreklam.hu

Elektronikus levelezési cím: info@6ekonyreklam.hu

A médiaigazgatásra vonatkozó szabály megsértése miatti eljárásra hatáskörrel rendelkező szabályozó vagy felügyeleti szervek:

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest Pf. 75., Tel: +36 1 457 7100
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, 1530 Budapest, Pf. 5., Tel:+36 1 391-1400

Felelős kiadó: Hatékony Reklám Kft.
Felelős szerkesztő: Hatékony Reklám Kft.
A honlapon megjelenített információkat az Hatékony Reklám Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.